like sunbeams and you will always look lovely


hat

Jag försöker hitta den perfekta hatten, en hatt som passar utmärkt utomlands eller en riktigt varm sommardag. Denna är inte riktigt rätt men något åt det här hållet är det jag är ute efter. Jag bränner mig lätt i ansiktet + att jag får (enligt mig) lite för mycket fräknar så en hatt i den här stilen är ju perfekt, snygg är den ju också! Gäller bara att jag hittar den där jag tänker mig i huvudet. Men det ska nog gå.

sry man

Oj, vilken usel uppdatering. Jag vet inte correns orsak men min är helt enkelt att jag mår extremt dåligt. Jag har hög feber och har ont på alla ställen man kan ha ont på (hals, huvud, rygg, mage, käkarna. ja allt) så vi gissar på att jag drabbats av något influensaliknande. Jobbigt. Men jag klarar mig, hoppas att jag blir såpass frisk till på måndag så jag klarar en hel skolvecka!!
Jag tog precis värktabletter så jag känner mig lite piggare så jag ska sätta mig nu och göra några tidsinställda, så ni får något att läsa.

hur söta?


run bitch run

runwaydreamz in black

Har ni inte redan upptäckt denna sidan så är det så dags nu! http://runwaydreamz.com heter den och där säljs det riktigt snygga shorts. Om jag beställer några så kommer jag hålla mig till antingen de svarta eller blåa, jag tycker att de med för mycket möster blir en aning trashiga och to much. Dessa svarta med nitar tycker jag man kan matcha riktigt snyggt med en snygg tröja och ett par boots i sommar.


i'm chuck bass

jag dör. jag dör. jag dör. jag dör. jag döööööör.

hipphipphora

Åt precis upp ett stort lass glass med marshmellows samtidigt som jag kollade på HipHipHora..
Nu ska jag duscha så kanske jag känner mig lite bättre♥

svar på tal

Jag fick en fråga jag tänkte svara på.

Jag fick en fråga om vart jag hittade bilderna från O.C. Svaret är lätt, när jag ville hitta dom gick jag bara in på weheartit.com och sökte på "oc" så kom det upp mängder av fina bilder. De bilderna som det är en "Play-pil" på i mitten är rörelsebilder. Om man inte hittar några man gillar på weheartit så kan man söka på google på typ, "oc tumblr". Det finns ju hur många bra tumblr's som helst!!
T.ex.
http://theboyswho.tumblr.com
http://quotethattalk.tumblr.com
http://teenagerposts.tumblr.com
http://kushandwizdom.tumblr.com

Natti natti sov så gott godnatt

Med detta inlägg säger jag godnatt, jag satt uppe lite längre än väntat mest för att säga hej till pappi som kom hem från London. Nu ska jag sätta klockan och hoppas på en godnatts sömn så jag kan gå till skolan imorgon, tror dock inte det kommer bli av med jag ska försöka ta mig i kragen och tänka bort halsen som svider. Jag hatar att ta värktabletter, vet inte varför, så antingen så stannar jag hemma och har ont eller så går jag till skolan och har ont. Vad låter bäst... inte så svårt. Bara bra för er om jag är hemma för då kommer jag blogga galet. Jaja, det är morgondagens bekymmer, godnatt.

:) :) :P :) :)

Jag är så trött och så har jag feber, jag bäddade precis ner mig med massa kuddar i sängen, tog alla som jag hittade för det blir inte tillräckligt varmt när det är plats över. Hade varit nice with a guy som fyllde upp lite :P
Hade för övrigt bara Juicy-byxor i skolan, slappt som faen, men jag orkade inte annat.

Corre svarar

Kan ju bara svara för mig själv men jag har varit i: norge, danmark, tyskland, frankrike, spanien, thailand, england, irland, indien, sydafrika, egypten, förenta arabemiraten, portugal, grekland, kreta, cypern, brasilien och korsika :)
Och sen fick jag även en kommentar om vart min glitter kofta kommer ifrån i mitt senaste inlägg om vad jag hade på mig och den är från CUSTOMMADE.

Var redoooo


Skridskobitch

Kom precis hem från Heden :) de var väl ganska roligt dock var inte dom jag umgås mest med i min klass med, tack tack. Mamma kom hem från Paris idag och då hade jag fått två saker som jag är jätteeee glad över. As goda macarons och en rosa Abercrombie mjukis tröja. Tack mamsiis. :) :) :) Nu ska jag plugga i 2 timmar och sen kolla på PARADISE HOTEL, ovanligt?eeeeh nej :)

Heath ledger mot Justin bög bieber?

JA TACK
Verkligen så jävla snygggg. mamamamamamamamamama mia arrriiiba

Godmorgon

Idag ska jag på provdag på Sjölins och sedans ska vi åka skridskor på heden med klassen. mysiiiii

life will smile for you

it's true, life will smile for you
Salem Al Fakir – It's True


Like áááá´ááá booamb

vill ha alla.........nu taack!!!! Endast 199:- ska slå

biatch


Vill ni veta vad som provocerar mig? Tjejer som startar bloggar och hänger ut sig själva så grovt så det är sorgligt. Skriver om allt som liksom inte passar sig, för att känna pengar genom sin blogg. Hur kan man känna sig så ointressant så man måste skriva saker som egentligen bara får dig att verka smutsig, äcklig och enligt mig totalt ointressant, med en vision om att om du skriver om dig själv, det som intresserar dig och det som gör dig glad så kommer ingen tycka att du är intressant. Hur kan man få så låg självkänsla så man tror att det är okej att hänga ut sig själv?
Sen allt som kommer efter, detta är ju inte något som bara försvinner. Du kommer alltid finnas ute på nätet, söker någon på ditt namn så kommer du alltid komma upp med det där. Det blir vanligare och vanligare att arbetsgivare söker upp jobbsökande på nätet. Okej, lev i nuet eller vafan ni kommer tänka nu, men nej. Detta är så jävla stört, ba: nej alltså jag är inte sån här i verkligheten jag vill bara ha pengar. Eh, okej, det skulle aldrig falla mig in att visa halva brösten för pengar..? Eller?
Tappa hoppet på vad du vill, men aldrig på dig själv.
Jag fattar icke.


hhahahhaa

Jag och ebba tackar och bockar

give me your number

Chillar galet right now. Men nu är det dags att laga lite mat till mig och mina syskon, vet dock inte vad jag ska laga. Blir antagligen lite köttbukkar eller nått annat komplicerat :P

DÖÖÖÖÖÖÖ Ö Ö Ö ÖÖ Ö ÖR

Fyfan vad avundsjuk jag är......

True

HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA han kan också ringa mig

Bill skarsgård

Asså snälla, ring mig någon dag.

Att dö för


hejdå gulbaggegalan på

Sunrise Avenue – Hollywood Hills
Vilka sommarminnen som växer till liv. Bilen till landet med denna på högsta volym, ligga på bryggan i stekande sol går upp till gården för att hämta icetea och några hallon från busken sen ner igen, bussen påväg till stan där jag träffade vännerna, stranden, konfan, allt. Hatar mig själv för att jag inte hade med kameran NÅGONSTANS i somras.

Paris

Kom precis hem till paopiii. Ska göra ett litet collage nu........... :) ;) :) ;) :) ;) :) ;)

-.- :P :D :) :( :'(

Känner mig lite sjuk och jävligt hängig därav den fräsha bilden. Just wanted to telll yaa

middag hos nellie och sen fekke

I lördags var det middag hos Nellie, det var jättegott, trevligt och så, så tack så mycket! Efter det så åkte jag och några kompisar till en tjej i Långedrag, det var inte så mycket folk men ganska trevligt så länge det varade helt enkelt. Kvällen slutade jätteknasigt för min del, så det var synd. Jag orkar inte gå in på några djupare detaljer där.. Hoppas ni också hade en bra kväll och helg med för den delen!!

Your choice? naah


:) :) :)

Dessa inlägg med bara bilder är sådana jag gör tidsinställda för att jag inte har hunnit blogga. Kan börja med bara text faktiskt, flera A4 papper? eller lite bilder när uppdatering inte är en möjlighet? Puss haj

do it lika a lady

Vet ni vad jag skulle vilja ge för stiltips? Var dig själv. I allt du gör, allt du säger, allt du tycker och allt du vet så märker man om det är du som säger det eller om du säger det för att låta skön, bra, ball eller vad som.
När du klär dig är det precis lika viktigt att du känner dig hemma, att du vågar ha din stil. Om något är modernt och du känner att du verkligen vill ha det, matcha det som du vill då, inte som någon annan tycker. Till slut lär du dig hur du sätter din prägel på kläderna.
Jag vet, ytan är inte det viktiga och allt det där som man fått lära sig, men om inte annat så är det utsidan som ger utsidan en chans (och insidan som ger utsidan sin glans, glöm aldrig det!!!!!!! det där sista är så viktigt, det stavas självförtroende). Man kan genom att klä sig på olika sätt visa vilken grupp man tillhör, vem man är och vad man står för. Man kan visa så mycket bara genom hur man har "stylat" sig själv, man sänder ut olika signaler beroende på vad man har på sig, omedvetet eller medvetet.
Ha inte på dig kläder eller accesoarer som du inte känner dig bekväm i, en tröja du går och drar i eller en klänning som du måste dra i för att inte rumpan ska synas. Det blir liksom direkt flera stilpoäng lägre i skalan. Oavsett vad du har på dig så ser man om du bär det med självförtroende, och tycker du något är snyggt, ta på dig det och bär det med värdighet. Var inte osäker på dig själv och din smak, om du ska ta på dig något som du känner är på gränsen till "för mycket" så krävs det självförtroende för att det inte ska se töntigt och taffligt ut. Känn dig snygg så blir du snygg.
316724_114853101964308_103751223074496_86280_923003210_n_large

so what if it hurts me

Har ont i magen, huvudet, halsen och hela det köret. Så nu ska jag bara ligga hemma och vila resten av dagen så kan jag förhoppningsvis gå imorgon.
Tänkte även göra lite inlägg, vissa av er verkar inte så nöjda med att vi lägger ut balla bilder, vad vill ni ha? Det skulle vara kul att få lite respons på bloggen, positiv samt negativ kritik. Så då säger vi det, ni kommenterar detta inlägget och skriver vad ni vill ha mer av.

QUALITY-TIME

Har lite quality-time med gårdagens smink. Nu ska jg tvätta av det och lagga kyckling med jordnötssås till min familj innan pappa åker på jobbresa till London, chill.

de här är mitt liv, de här är mig tid


california here we come


Quality-time

..med vovsiii

Yeppyepp


Hell yeah


:)

Eliminerar torr, flagnande hud och lämna läpparna mjuk och smidig.

Ett balsam likt inget annat, Lip Slip lämnar ingen färg, bara de rikaste, 'glossiest'' och så återfuktande man kan tänka sig. Bär det hela dagen. Bär de över natten. Resultatet är fantastiskt.

Beskrivning och produkter från Sara Happ.

Fuck you very very very much :) :)


Spårar

Ska till andra hälften av bloggen vid fem, kulkult. Sleepovaah. Just nu umgås jag med min vovvsiii och kollar Simpsons. Och bloggar.

Tecknat är bäst


Gossip girl

En GG tumblr som har gifs och vanliga bilder, jäääätte mycket saker. (klicka på någon av bilderna för att komma till tumblrn.)


Sjölins

Har varit på öppet hus på Sjölins idag och det verkar riiiktigt bra alltså. Är sjukt taggad på att börja på gymnasiet, de står mellan Sjölins och Sam som jag går på nu i 9onde klass.
Detta hade jag på mig idag när jag var ute på äventyr. Dondup rakt igenom. Går att köpas på GRACE på Kyrkogatan här i Göteborg, lika så mina fina rosa leopardbralloooooor. Hurry hurry de är snart slut. (Dom finns i blått också.)

Pinkiiiish

My new favorites från Current Elliott är hääääär. weiiiieieieiieie

Channing Tatum


sthlm

Jag längtar verkligen tills jag ska åka till sthlm, jag känner att min garderob behöver en uppfräshning men jag hittar inte de rätta kläderna i Göteborg. Jag tycker att alla i Göteborg går runt med precis samma stil och likadana kläder, kanske har blivit lite "hemmablind" så att jag inte upptäcker alla de lite udda fina klädaffärerna. I vilket fall som helst så tror jag att jag kommer kunna hitta insperation i Sthlm om inte annat. Superbra!!
Jag var i Sthlm lite i somras men då hann vi inte med så mycket shopping, vi var bjudna på min kusins konfermation.

jag heter ebba

Heeej allesammans, jag tänkte berätta lite om mig själv, ni vet ju i princip ingenting om mig.
Jag och Cornelia har alltså den här bloggen, vi startade den i helgen och jag måste säga att det är jätteroligt att så många hittat hit redan. Jaja,
jag heter då Ebba och jag går i nian på Samskolan, i höst kommer jag antingen gå på Sigrid Rudebecks eller Samskolan, vi får se helt enkelt.
Ända sedan jag var en liten rödlockig sprallig tjej så har jag älskat att sjunga, har växt upp med mycket musik och det har säkert varit viktigt och bidragit till att jag är relativt musikalisk. Jag har spelat in några låtar i studio, kanske kommer ni få lyssna på det någon gång hehe.
Jag har även ridit sedan jag var jätteliten men när jag förra året kom till den punkten att jag inte utvecklades mer på ridskola och jag inte ville ha en egen häst så tog det stop och jag la av helt.
På helgerna gillar jag att ha det nice :P.. Ni kommer märka vad jag gör på helgerna eftersom jag ofta tar jättemycket bilder då.
När jag blir, ermh, några år äldre så ska jag gifta mig med Seth Cohen typ, det är nog det ända som liksom är bestämt.
Det finns säkert något mer ni vill veta, isåfall, fråga i frågelådan till vänster!!

Sex and the city

Måste tips om en till tumlr med massa SATC bilder. (klicka på någon av bilderna för att komma till tumblrn).




Björnekärrets Graf Helmut

Ligger i min sköna säng med min stora hund och kollar på tv. Ville (hunden) ligger och sover och drömmer så han morrar och gnäller om vartannat, så söt.

jag är sjuk


clothes

school

Detta vill jag ha på mig i skolan imorgon, hehe.. Synd att jag inte riktigt hinner lösa det, men jag måste säga att jag blev riktigt förtjust i det halsbandet. Om jag inte gissar helt fel så är luktar det Viva La Juicy, kan det bli bättre?

Intresserade kommenterar


gif-bilder

Jag frågade om ni ville veta hur man gjorde de "rörliga" bilderna, och det ville ni. Det är jättelätt så jag behöver egentligen bara skriva denna länken så tror jag att ni fårstår!
http://picasion.com/ <--- klicka där, så laddar ni upp tre bidler där till höger, väljer hastighet och storlek och sen är din egna rörliga bild klar! Bra va?

Ida Sjöstedt

Denna sjukt nice klänningen är jag HELT kär i. Den går inte att få tag på så nu har jag mejlat Ida Sjöstedt om dom kan hjälpa mig! Hoppas, hoppas, hoppas...
c      
Frida och Sofi Fahrman på förra årets ELLE-gala där Sofi bar klänningen.

why waist your time?

webcam to gif
btw har gjort bilden själv (den som rör sig) kommentera om ni vill veta hur man gör!

stile


På lördag ska jag ju (Cornelia med) på middag. Jag har inte en blekaste om vad jag ska ha på mig, så jag gick in på lite olika internet-shopper för att finna lite insperation. Nelly, jag säger då det, dom har så mycket fint nu på rean. Bikinisar, blusar, klänningar och mängder av underkläder. Som om inte det vore nog så har de fraktfritt hela Januari ut. Jag rekomderar er verkligen att gå in och ta en titt.

Mer do-it-yourself


A one minute kiss burns 26 calories

Det blir lite bad update såhär på vardagarna, imorgon ska jag göra massa tidsinställda men ni får stå ut idag. Ni kan ju följa mig på instagram iallafall så får ni en liten uppdatering iallafall!

De éeeee finfint


Hej hej hej hemskt mycket hej


gör det för att det är kul då


I'm a dreamer

Nu har mongot gått, så nu ska jag avrunda dagen. Läsa lite kanske? Godnatt allihopaaa.

natti

åh va najs med sommarlov, huh?
Melissa Horn – Under löven
Godnatt nu ska jag krypa till kojs och läsa lite innan jag somnar. Älskar att somna såhär tidigt.

middag för hela slanten

Wiieho, på lördag ska Nellie ha en middag för oss tjejer och det ska bli så dunderfreakin'awesome. I'm so lookin' forward to it.

i wanna fly so high

Mehehe såhär glad är jag nu. Min magont är nästan borta så nu ska jag duscha och sådär.

sparkle'

shine in silver



disney

Åh nu vet jag vad jag ska göra ikväll, jag ska kolla Lejonungen. Åh jag älskar detta.

Säg till Susann om hon står för mycket

Haha, idag hade vi våran första elevensval lektion och jag och några vänner har biologi då. Våran lärare är lite annrolunda men verkligen rolig haha hon pratar om sig själv i tredje person och säger typ: Susann har kassa knän så Susann har fått den här stolen så säg till om Susann står för mycket, då måste Susann sitta ner. Hahaha
Hon kommer från Tyskland ursprungligen från Preussen så sökte jag på de för hon kollade väldigt konstigt på mig när jag inte visste vad de var och detta är deras flagga, eller något.. hahah ganska toighta morfadrar iallafall.
Hahhaha tyckte de passade in med de toighta göbbarna.

vill bara tipsa er lite

Kolla in min favospottilirre (favospotifylista för er som inte fattade), denna är lite åt det lugna hållet hehe... Partylistan får ni senare.
Här är den --> <3

Snart ska Cornelia äta


Jag & min lillebroder ska snart gå till mcdonalds och äta middag. Jaaa, vi får inte använda spisen. Neeej, vi är inte tjocka....

hello sweetie

Jag skulle åkt till Sigrid Rudebäcks idag men jag mår inte bra så jag får stanna hemma. Nu ska jag kolla på bloggar och äta glass (kom btw på precis att jag är laktosintolerant ball att jag sitter sitter med ett stort lass glass i knät:P)
Såg att Alexandra hade länkat våran blogg, tack du! Vi har ju bara bloggat i två dagar än så länge, så ja, det kanske är lite tomt hehe.. TTYL

Färger i en vind


Isabel Adrian

Isabel Adrian lägger upp gör-det-själv-grejer ibland som faktiskt är fina till exempel den här under!


piNk

ordinary day

Soja – Here I Am
Jag älskar denna stilen, så classy med lite coola detaljer. Detta är en perfekt vardagsoutfit, skön fast ändå asball. Jag hittade inte dom perfekta jeansen, men till detta skulle jag matcha med ett par utsvängda lite slitna byxor som är slitna dar bak längst ner. Detta skulle jag kunna bära imorgon om det vore så.

En ganska ball tumblr

heter tumblren (klicka på någon utav bilderna för att komma till den.)




Ska vi ta en sväng-om-vals?

Dessa fina, somriga skossingar finns på asos för ca 149kr. VÄRT, ska ni klicka hem ett par senare idaog.

Yeaah

Vill ni se de när de kommer? I'm so excited.

Fishbone braid

Ebba exprimenterade lite med mitt hår och detta blir resultatet (efter att hon gjorde en fläta som blev kjgriojhlugivdjsmkodrlgjhncv ful.)

En ebba

image description

Marbeeeeeella

Jag och min kompis Beata (på bilden till vänster) var i Pto banus på november lovet!
V-i-l-l  t-i-l-l-b-a-k-a  d-i-t

Hör du fåglar sjunga glatt?

Tre saker jag älskarrrrr
Cheeser med pommes i...
Is och BOB jordgubbssaft
Ben o jerry glass

SURPRISEN HAR KOMMIT

Natthumor, jag kan tyvärr inte sova på grund av PH. Jajaaaa natthymor iallafall

God natt

Avslutar dagen med en bild på mig och min saknade hund (som är på pensionat) buhu. Ska gråta mig till sömns nu allihopa så goder natter.

drömmer om dig inatt

La precis på efter ett långt telefonsamtal med Elsa. Nu ska jag smörja in mig med bodylotion och sedan ska jag försöka sova. Förstår inte varför jag är uppe nu, hade som mål att gå och lägga mig tidigt varje kväll denna veckan. Imorgon ska jag upp tidigt så jag hinner fixa smink, kläder och annat.

Arrrrrribaarrrriba

Äter granatäpple och kollar på PARADISEEEE HOTEL,  det kan faktiskt inte bli mer nice denna ack så flotta söndags kväll!

i don't care

image description
Just nu är jag inte på bra humör.
Jag kan bli så irreterad på folk som beter som att deras ytliga problem är de viktigaste. Som att hela världen cirkulerar kring dom, som inte förstår att de som tvingas lyssna och dras med i allt negativt också har sina problem. Jag ska inte lyssna mer, ursäkta, men jag har nog med mig själv.

Music is like medicine for my soul

mikeyeyey, jamieiei & nelleyeyey
svensk musik är en guldgruva

Do it like you do it to me

GIVE IT TO ME

?

Känns som att jag lever i kinderägg i väntan på
surprisen som aldrig kommer.

chillar galet

Ligger som en död torsk i sängen och väntar på att Vicci ska komma hem. Funderar typ på att åka hem till henne nu och överraska henne när hon kommer hem, fast nej, så spontan ska jag inte vara.
Kanske ska jag sätta igång och fixa en makalös design? Kanske ska jag bara ligga kvar här med datorn på magen och chilla sönder denna söndagen? Eller, ska jag kanske gå ner och fråga pappa när i hela fridens namn jag ska få lunch..?
Jag kan ju börja med att avslöja en hemlighet. Min musiksmak är i vissa delar som en gubbe på 50+. Jag älskar Lars Winnerbäck. Lars Winnerbäck – Elegi, jag säger då det, den mannen kan skriva låtar. :P

my feelings for you have always been free

Avicii - Globen 2/3 2012

Ja, den 2/3 är det dags för Aviciis fett stora spelning i Globen. Jag har, precis som de flesta andra av mina kompisar, planerat att infinna mig i Globen just denna kväll. Vi har köpt biljetter, planerat att åka upp till sthlm någon dag innan och stanna någon dag extra. Allt för att få andas in så mycket som möjligt av huvudstaden och allt som hör till. En helg-weekend i Sthlm med shopping, restaurangbesök och trevligt umgänge låter inte fel! Jag ska ta mig tid att träffa mina kusiner och ta igen allt som man missar när man bara träffas 1-3 gånger om året.
Detta är bara en av de flera saker 2012 som jag har att se fram emot, hoppas detta år (som dock inte börjat så bra) blir freakin' awesome :P

set yourself on fire..

summerlovin'

SUNday?

Så här kändes mitt huvud igår haha
Tänkte att jag kunde visa mina fina örhängen som jag gillar jäätte mycket som jag hade igår, vet inte vad som händer idag men kult ska det bli. Mår bra idag förresten, tack som frågar.

PH Norge

Worlds best serie.. Seriöst, jag är beroende. Var hos en vän på middag förrut men sen så mådde jag as dåligt och gör fortfarande det så jag gick hemma och här är jag nu!
Kolla på Paradise hotell på tv6play
GODNATT

summer, please burst into life?

Saknar Mallorca och allt jag gjorde i somras!!
Come agaiin.

RSS 2.0