do it lika a lady

Vet ni vad jag skulle vilja ge för stiltips? Var dig själv. I allt du gör, allt du säger, allt du tycker och allt du vet så märker man om det är du som säger det eller om du säger det för att låta skön, bra, ball eller vad som.
När du klär dig är det precis lika viktigt att du känner dig hemma, att du vågar ha din stil. Om något är modernt och du känner att du verkligen vill ha det, matcha det som du vill då, inte som någon annan tycker. Till slut lär du dig hur du sätter din prägel på kläderna.
Jag vet, ytan är inte det viktiga och allt det där som man fått lära sig, men om inte annat så är det utsidan som ger utsidan en chans (och insidan som ger utsidan sin glans, glöm aldrig det!!!!!!! det där sista är så viktigt, det stavas självförtroende). Man kan genom att klä sig på olika sätt visa vilken grupp man tillhör, vem man är och vad man står för. Man kan visa så mycket bara genom hur man har "stylat" sig själv, man sänder ut olika signaler beroende på vad man har på sig, omedvetet eller medvetet.
Ha inte på dig kläder eller accesoarer som du inte känner dig bekväm i, en tröja du går och drar i eller en klänning som du måste dra i för att inte rumpan ska synas. Det blir liksom direkt flera stilpoäng lägre i skalan. Oavsett vad du har på dig så ser man om du bär det med självförtroende, och tycker du något är snyggt, ta på dig det och bär det med värdighet. Var inte osäker på dig själv och din smak, om du ska ta på dig något som du känner är på gränsen till "för mycket" så krävs det självförtroende för att det inte ska se töntigt och taffligt ut. Känn dig snygg så blir du snygg.
316724_114853101964308_103751223074496_86280_923003210_n_large

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0